Hypotheken

Het kopen van een huis is een ingegrijpende beslissing en brengt veel beslommeringen met zich mee. Vaak is het een complex proces waarin u veel keuzes en afwegingen maakt. Welke hypotheekvormen zijn er? En welke vorm moet ik nemen?

 

Wij begeiden en adviseren u tijdens het hele hypotheektraject. Er wordt duideijk uitgelegd welke hypotheekvormen er zijn en welke het beste bij u past. Wij kijken ook of u een hypotheek kunt krijgen met Nationale Hypotheekgarantie (NHG) of koopgarant. Ook laten wij u een duidelijke vergelijking zijn tussen verschillende aanbieders.

 

Wij werken met gerommeerde hypotheekverstrekkers en kunnen aantrekkelijke rentetarieven aanbieden, waarbij ook altijd rekening wordt gehouden met de fiscale aspecten. 
Misschien is het verstandig om uw bestaande hypotheek over te slutien zodat u wellicht honderden euro's kunt besparen. Droomt u al van een nieuwe keuken of badkamer? 

 

We zijn conform de Wet op het Financieel Toezicht gecertificeerd. U kunt zich door ons vrijblijvend laten voorlichten over de verschillende mogelijkheden die het beste bij u passen.

Meer informatie over onze dienstverlening kunt u vinden in ons Dienstverleningsdocument voor hypotheken.